We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Kennismaken en aanmelden

Uw kind komt voor het eerst naar onze school…Heel erg spannend voor uw kind natuurlijk en ook voor u, de ouder(s). Wij proberen, samen met u, de overstap van uw kind naar onze basisschool zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze ervaring is dat kinderen snel wennen aan de school en het naar school gaan. De betrokken leerkrachten spelen hierbij een belangrijke rol. We hopen dat de ouder(s) zich, net zoals de kinderen, heel snel vertrouwd voelen op onze school. Om u en uw kind te leren kennen maken we een afspraak om bij u thuis op bezoek te komen. Tijdens dit bezoek maken we afspraken wanneer u kind in de groep kan komen wennen. Een paar weken voordat hij of zij vier jaar wordt, kunnen u en uw kind in de klas komen kijken. In totaal kan een kind vijf keer op school komen om te wennen, voordat hij of zij daadwerkelijk naar school gaat.

U kunt uw kind aanmelden door het ingevulde aanmeldformulier in te leveren. Dit kan via ons mailadres (directie.schuilingsoord@stichtingbaasis.nl), via de post of u kunt hem gewoon langs brengen.

Zij-instromers
Als uw kind van een andere school komt, mag het een dagje komen kennismaken met de groep waarin het komt. U kunt dit in overleg met de leerkracht van uw kind regelen.