We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8 met meester Dennis en meester Robert! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Sinterklaassurprises

03-12-2020
Morgen is het dan zover.... De goede Sint komt met zijn pieten een bezoekje brengen aan obs Schuilingsoord. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 verrassen elkaar met een prachtige surprise. De surprises zijn deze week uitgestald in de school zodat alle kinderen konden zien wat voor prachtige creaties er zijn gemaakt.
Onder het kopje foto's zijn nog meer foto's te vinden van alle prachtige kunstwerkjes!🎁🎊

Groep 7 en 8 voorlichting HALT

27-11-2020
Afgelopen donderdag kregen groep 7 en 8 een voorlichting van bureau HALT van Natascha. I.v.m. Corona gaf Natascha een interactieve Digibord les over criminaliteit en de straffen die erbij horen. Zaken als heling, diefstal, vernieling, cybercrime en zwaardere vergrijpen kwamen aan bod. Maar ook werd er over groepsdruk en digitaal pesten gepraat. Het doel van HALT werd uitgebreid besproken: het voorkomen van jeugdcriminaliteit en het voorkomen van een strafblad. Het was een leerzame ochtend.

Hoogste gemiddelde opbrengst Kinderpostzegels

17-11-2020
Vorige week kreeg groep 8 fantastisch nieuws! Bij de Kinderpostzegelactie is zoveel verkocht door groep 8 dat we de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling hebben opgehaald. De kinderen en hun trotse meester mogen daarom binnenkort een hele dag vertoeven in Duinrel! We zijn trots op jullie! 

Voorstelling De grote Olympische Spelshow

06-02-2020
Dinsdag jl waren we te gast bij de Kimme voor een voorstelling geregeld door Cultuurmenu Tynaarlo. Professionele dansers namen ons mee door de geschiedenis van de Olympische spelen. De eerste scène bracht sommigen in verlegenheid.... 

Voorstelling Trash in de Kimme

10-10-2019
Donderdag 10 oktober, op de dag van de duurzaamheid, zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 naar de Kimme geweest om de voorstelling Trash bij te wonen, aangeboden door de gemeente Tynaarlo voor alle schoolkinderen van groep 5 t/m 8 binnen de gemeente.

Het was een humoristische, super interactieve voorstelling met aan het eind een hele gave percussieshow met alle kinderen. Goed gedaan!