We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7 met juf Esther! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Lampionnen in groep 7

11-11-2021
Het was vandaag erg spooky in het lokaal van groep 7. In het thema van Halloween en Harry Potter was er een magisch sfeertje gecreëerd. 

Speelgoedactie COOP

23-09-2021
Mogelijk heeft u het ook al in het Oostermoertje zien staan. Dankzij de Doekoe actie van de COOP, mochten wij voor 426 euro aan speelgoed bestellen. Dank aan iedereen die doekoe voor ons heeft gepingeld! De kinderen hebben het spelmateriaal afgelopen week enthousiast in gebruik genomen. 

Spandoek FC Groningen

01-04-2021
De leerlingen van groep 6 zijn bezig geweest om een spandoek te maken voor FC Groningen. het spandoek wordt in het stadion opgehangen tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Het moge duidelijk zijn voor wie de kinderen van groep 6 zijn!

Sinterklaassurprises

03-12-2020
Morgen is het dan zover.... De goede Sint komt met zijn pieten een bezoekje brengen aan obs Schuilingsoord. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 verrassen elkaar met een prachtige surprise. De surprises zijn deze week uitgestald in de school zodat alle kinderen konden zien wat voor prachtige creaties er zijn gemaakt.
Onder het kopje foto's zijn nog meer foto's te vinden van alle prachtige kunstwerkjes!🎁🎊

Bewegend leren in groep 6

10-11-2020
Buiten begint het langzaam wat frisser te worden, maar het zijn nog steeds aangename temperaturen voor bewegend leren. De kinderen van groep 6 oefenen de "cijfer regel", waar de c als een s klinkt.