We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7!

Wij krijgen les van juf Linda, juf Liz en meester Dennis. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Sportdag groep 7 en 8

23-09-2022
Donderdag jl. was de sportdag voor groep 7 en 8 bij de Zwet. Als een lange gekleurde slang gleden we op de fiets door het zonnige Zuidlaren en reden met weemoed en een brok in de keel langs de kale plek waar ooit onze school stond. Aangekomen werd ons de fietsparkeerplaats gewezen door een stagiaire en werden we naar onze plek gebracht. Daarna gingen de kinderen naar hun eerste sportactiviteit.

Er was volop keuze: boksen, lasergamen, freerunning, hand-/volley-/voet- en basketball, hockey, tennis, MTB, smoothie maken/JOGG, bamboestiek.
De dag liep gesmeerd door de zeer goede organisatie van de vakleerkrachten, sportteam Tynaarlo en hun stagiaires. Het was zo perfect geregeld dat de nieuwe juffen van groep 7 en 8 even konden bijkomen van de hectische startweken.

It's all in the bag

30-08-2022
Groep 8 heeft vandaag a.d.h.v. 3 items die in een bruine groentezak meegenomen moesten worden, geprobeerd te herleiden bij wie de 3 items horen. Heel geheimzinnig werd alles uitgepakt en klaargelegd en een willekeurig nummer gegeven door juf Esther. In de middag gingen de leerlingen met een lijstje de 26 zakjes bij langs. Wie kent nu eigenlijk zijn klasgenoten het best? De topper met 23 goed was Wander met op een goede 2e plaats Lieke met 21 goed. Aron werd 3e met 20 goed.

Pompoenen uithollen

08-11-2021
Vandaag heeft groep 6 een pompoen uitgehold.
Het was een groot feest.We hadden 30 pompoenen kunnen bemachtigen door middel van de statiegeldactie van groep 6 en 7. Omdat er zo ontzettend veel was opgehaald hebben we besloten dat we onszelf mochten trakteren op een leuke activiteit.  We hadden een behoorlijke diversiteit aan pompoenen.  Hierbij een aantal foto's van vanmiddag.Vakantielezen

08-07-2021
Hoera! De groepen 3 en 4 doen weer mee aan het vakantielezen! Dit jaar zit er een online gedeelte bij waar de kinderen met hun familie leuke verhalen kunnen lezen en stickers kunnen verdienen. Ook heeft iedereen twee boeken uit onze schoolbieb meegekregen om te lenen. Dat wordt lekker lezen deze vakantie!

Sportttoernooi

07-06-2021
Het was een superleuke sportdag. We hebben gehockeyd, gevoetbald en ringhockey gedaan. We deden aan het einde een challenge, dat maakte het heel spannend. Aan het einde van de week wordt bekend welke school een beker heeft gewonnen.

Niek, Elin en Floor