We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7 met juf Esther! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Back to school: gym groep 7

14-05-2020
Vandaag had groep 7a gym op het plein van meester Mathijs. Lekker opwarmen op de frisse ochtend.

Voorstelling De grote Olympische Spelshow

06-02-2020
Dinsdag jl waren we te gast bij de Kimme voor een voorstelling geregeld door Cultuurmenu Tynaarlo. Professionele dansers namen ons mee door de geschiedenis van de Olympische spelen. De eerste scène bracht sommigen in verlegenheid.... 

Buitenles groep 7: De 5 plantenrijken.

05-11-2019
De nieuwe natuur en techniek methode van Blink bracht groep 7 vandaag naar buiten. Met boek, Schrift, potlood en schaar moesten de kinderen van ieder van de 5 plantenrijken een klein stekje halen. De algen en wieren waren moeilijk te vinden maar het mos, de paardenstaarten, varens en zaadplanten zijn aanwezig om de school.

Voorstelling Trash in de Kimme

10-10-2019
Donderdag 10 oktober, op de dag van de duurzaamheid, zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 naar de Kimme geweest om de voorstelling Trash bij te wonen, aangeboden door de gemeente Tynaarlo voor alle schoolkinderen van groep 5 t/m 8 binnen de gemeente.

Het was een humoristische, super interactieve voorstelling met aan het eind een hele gave percussieshow met alle kinderen. Goed gedaan!