We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7 met juf Esther! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Sinterklaassurprises

03-12-2020
Morgen is het dan zover.... De goede Sint komt met zijn pieten een bezoekje brengen aan obs Schuilingsoord. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 verrassen elkaar met een prachtige surprise. De surprises zijn deze week uitgestald in de school zodat alle kinderen konden zien wat voor prachtige creaties er zijn gemaakt.
Onder het kopje foto's zijn nog meer foto's te vinden van alle prachtige kunstwerkjes!🎁🎊

Pietenhuizen van groep 7!

01-12-2020
Ook in de bovenbouw kan op een leuke manier gewerkt worden over Sinterklaas. De kinderen van groep 7 hebben een gigantisch Pietenhuis gemaakt! Herken jij alle kamertjes? 

Groep 7 en 8 voorlichting HALT

27-11-2020
Afgelopen donderdag kregen groep 7 en 8 een voorlichting van bureau HALT van Natascha. I.v.m. Corona gaf Natascha een interactieve Digibord les over criminaliteit en de straffen die erbij horen. Zaken als heling, diefstal, vernieling, cybercrime en zwaardere vergrijpen kwamen aan bod. Maar ook werd er over groepsdruk en digitaal pesten gepraat. Het doel van HALT werd uitgebreid besproken: het voorkomen van jeugdcriminaliteit en het voorkomen van een strafblad. Het was een leerzame ochtend.

Bijzonder bezoek in groep 7!

10-11-2020
Vandaag had groep 7 twee hele speciale gasten. Stagiair meester Mahmoud had Arnold en Gaby meegenomen: 2 koningspythons. Na een korte uitleg moesten de kinderen per groepje de slang observeren en kenmerken noteren. Daarna was het vragen stellen. En als kers op de taart vond Arnold het niet erg om alle kinderen die wilden een knuffel te geven. Ook kwamen de kleuters van juf Denise nog langs want meester Mahmoud gaf de eerste 8 weken in haar groep les. De kleuters wilden ook graag Gaby en Arnold bewonderen en de meeste wilden de slangen ook wel even aanraken. Want zeg nu zelf: hoe vaak krijg je de kans om een slang te aaien!

Buiten spelling groep 7

23-09-2020
Even lekker buiten werken. Een tafel werkt toch prettiger was de conclusie 😂