We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6 van juf Melissa en meester Robert! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Pompoenen uithollen

08-11-2021
Vandaag heeft groep 6 een pompoen uitgehold.
Het was een groot feest.We hadden 30 pompoenen kunnen bemachtigen door middel van de statiegeldactie van groep 6 en 7. Omdat er zo ontzettend veel was opgehaald hebben we besloten dat we onszelf mochten trakteren op een leuke activiteit.  We hadden een behoorlijke diversiteit aan pompoenen.  Hierbij een aantal foto's van vanmiddag.Vakantielezen

08-07-2021
Hoera! De groepen 3 en 4 doen weer mee aan het vakantielezen! Dit jaar zit er een online gedeelte bij waar de kinderen met hun familie leuke verhalen kunnen lezen en stickers kunnen verdienen. Ook heeft iedereen twee boeken uit onze schoolbieb meegekregen om te lenen. Dat wordt lekker lezen deze vakantie!

Sportttoernooi

07-06-2021
Het was een superleuke sportdag. We hebben gehockeyd, gevoetbald en ringhockey gedaan. We deden aan het einde een challenge, dat maakte het heel spannend. Aan het einde van de week wordt bekend welke school een beker heeft gewonnen.

Niek, Elin en Floor

Spelling!

04-06-2021
De kinderen van groep 5 hebben inmiddels alle spellingregels van dit jaar geleerd! Deze week zijn we de regels veel aan het herhalen. Samen met juf Linda hadden de kinderen een quiz via Kahoot en Juf Tessa ging naar buiten voor een spellingpuzzel! Wat zijn de kinderen enthousiast! 

Muziek van het Noord Nederlands Orkest

28-05-2021
Het Noord Nederlands Orkest heeft een alternatief lesprogramma ontwikkeld voor kinderen van groep 5 t/m 8 omdat veel schoolconcerten vanwege de maatregelen niet door kunnen gaan. Volgende week kunnen we via een livestream een concert bekijken! Vandaag heeft groep 5 naar een aantal filmpjes gekeken waar meester Freek op bezoek gaat bij leden van het orkest. Ook hebben we met een boek en een potlood muziek gemaakt! Super leuk!!