We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6 van juf Melissa en meester Robert! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Sinterklaassurprises

03-12-2020
Morgen is het dan zover.... De goede Sint komt met zijn pieten een bezoekje brengen aan obs Schuilingsoord. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 verrassen elkaar met een prachtige surprise. De surprises zijn deze week uitgestald in de school zodat alle kinderen konden zien wat voor prachtige creaties er zijn gemaakt.
Onder het kopje foto's zijn nog meer foto's te vinden van alle prachtige kunstwerkjes!🎁🎊

Bewegend leren in groep 6

10-11-2020
Buiten begint het langzaam wat frisser te worden, maar het zijn nog steeds aangename temperaturen voor bewegend leren. De kinderen van groep 6 oefenen de "cijfer regel", waar de c als een s klinkt.

Boekendozen in groep 6

07-10-2020
Tijdens de Kinderboekenweek is groep 6 volop aan het werk met boekendozen. Een boekbespreking aan de hand van een boekendoos is toch wel heel erg leuk en motiverend!

Even voorstellen: Juf Tessa

24-02-2020
Hallo allemaal, 
In februari heb ik mijn stage bij juf Linda in groep 5 afgerond waardoor ik nu kan starten met mijn afsluitende stage van de PaboTop, namelijk de Lio-stage. Deze lio-stage ga ik lopen in groep 6 bij juf Melissa. Vanaf februari t/m juni zal ik daarom elke dinsdag en woensdag aanwezig zijn in groep 6. Ik stel me daarom graag even kort aan jullie voor. 

Ik ben Tessa Kleinhuis, 23 jaar oud en ik woon momenteel alweer 5.5 jaar in Groningen. Ik ben naar Groningen verhuisd vanwege mijn studie. Mijn ouders wonen in een rustig klein dorpje in Friesland, Eernewoude.  
Voordat ik de PaboTop ben gaan doen, heb ik de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond. Gedurende deze opleiding kreeg ik toch kriebels voor het lesgeven op de basisschool.. vandaar deze keuze! 
Naast deze leuke studie ben ik in de winter vaak op de ijsbaan te vinden om te schaatsen en in de zomer fiets ik heel wat kilometers op mijn racefiets. 

Mochten jullie nog meer over mij willen weten of vragen voor mij hebben, stel ze dan gerust. 
Voorstelling Trash in de Kimme

10-10-2019
Donderdag 10 oktober, op de dag van de duurzaamheid, zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 naar de Kimme geweest om de voorstelling Trash bij te wonen, aangeboden door de gemeente Tynaarlo voor alle schoolkinderen van groep 5 t/m 8 binnen de gemeente.

Het was een humoristische, super interactieve voorstelling met aan het eind een hele gave percussieshow met alle kinderen. Goed gedaan!