emailadres wachtwoord

Groep 5A

Welkom op de pagina van groep 5 met juf Nienke, juf Tiena en juf Angela.
Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt.
Veel plezier!

Groepsnieuws

Verrassing

25-01-2019
Afgelopen donderdag was er een verrassing voor de kinderen. We gingen naar juf Nienke! Bij juf Nienke thuis hebben we warme chocolademelk gehad en vlakbij was er een bult voor veel sneeuwpret. Achteraf zijn we nog even opgewarmd bij juf Nienke en daarna weer naar school gegaan. Het was een fantastische middag!

Fijne vakantie

21-12-2018
Hoi allemaal!
De afgelopen weken is er heel veel gebeurd in de klas. Een heleboel leuke dingen: Sinterklaas, de verjaardagen van juf Tiena en juf Angela, het kerstcircuit, het kerstdiner en nog een heleboel andere dingen. We hebben er dit jaar met de klas van genoten!

Helaas heeft juf Nienke dit met de klas moeten missen. Nienke wil laten weten dat ze de kinderen ontzettend mist. Ze doet erg haar best om weer goed te kunnen lopen en in het nieuwe jaar weer les te kunnen geven. 

Namens de juffen van groep 5a,
een hele fijne vakantie! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Groeten

Juf Angela
Juf Nienke
Juf Tiena

Nieuws van de Bieb: mediawijs

19-11-2018
Kinderen groeien op met allerlei soorten media. Van voorleesboeken en filmpjes tot online muziek en spelletjes. Hoe zorg je dat je kind veilig met media omgaat? In de bijlage vindt u sites en en boeken met tips en adviezen

Schoolontbijt

01-11-2018
Na het bewonderen van de lampionnen gaan we gezellig samen in de klas ontbijten. We doen vrijdag 9 november mee met het Nationaal Schoolontbijt, dit jaar is het thema 'een feestje voor iedereen'. Om half 9 gaat de hele school aan een gezond ontbijtje.

Neemt iedereen een bordje, kommetje, bestek en een beker mee?!

Lichtjesfeest

31-10-2018
De komende periode gaan de kinderen hard bezig met het maken van een lampion. We hebben er dit jaar voor de eerste keer voor gekozen om een heus 'lichtjesfeest' ervoor te organiseren. U bent als ouders van harte uitgenodigd op vrijdag 9 november tussen 08:00 uur en 08:30 uur om de lampionnen van uw kind (én van alle anderen) te komen bewonderen.