emailadres wachtwoord

Groep 5/6

Welkom op de pagina van groep 5/6 van juf Linda en juf Louise! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Rommelpiet op bezoek...

05-12-2018
Oeps.. de hele klas over de kop! Rommelpiet was langs geweest. We hadden nog wel zo netjes een schoen bij de open haard gezet. Gelukkig had hij wel wat lekkers voor ons meegenomen. Het was alleen wel even zoeken, overal lag of hing wat.

Pepernoten bakken

05-12-2018
Natuurlijk gingen we in onze klas ook pepernoten bakken. Het hoort bij Sinterklaas! Heel gezellig in groepjes bezig en ondertussen Sinterklaasliedjes zingen. 

Nieuws van de Bieb: mediawijs

19-11-2018
Kinderen groeien op met allerlei soorten media. Van voorleesboeken en filmpjes tot online muziek en spelletjes. Hoe zorg je dat je kind veilig met media omgaat? In de bijlage vindt u sites en en boeken met tips en adviezen

Inloop lampionnen en het nationale schoolontbijt

14-11-2018
Vrijdag 9 november hadden wij op school het nationale schoolontbijt. Voor het ontbijt mochten de mensen in alle klassen naar de lampionnen kijken. Daarna gingen we eten. We hadden broodjes, drinken en beleg, allemaal gezond. We zaten in drie rijen. Er waren lichtjes door de hele school gehangen. Het was heel gezellig in de school.
Laura en Noorah groep 6

Kijken = een kunst

13-11-2018
Deze weken hebben we een cultuurproject bij ons in de klas. We krijgen les van een vakdocent en gaan naar museum de Buitenplaats. In de eerste les stonden de kunstwerken in de tuin van de Buitenplaats centraal. De kinderen hebben in tweetallen een interview gehouden over het beeld dat ze hadden gekozen. Daarna kreeg iedereen een foto van een beeld en moest in dezelfde houding gaan staan. Dat was nog best lastig!

Vrijdag gaan we de beelden in het echt zien in de tuin van De Buitenplaats.