We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5!

Wij krijgen les van juf Marjolein. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Letters in groep 3

01-09-2021
Het schooljaar is nog maar twee weken onderweg, maar de toppers van groep 3 hebben al vier letters geleerd. Ze worden dan ook overal in gezien en gemaakt!

Pietengym voor groep 3/4!

03-12-2020
Vandaag hebben de kinderen van de groepen 3 en 4 ervaren hoe het nou echt is om een piet te zijn: het was weer tijd voor Pietengym!
Klimmen en klauteren over daken, pakjes in de schoorsteen gooien en van hoge hoogte springen. Het was een ontzettend leuke ochtend waar iedereen een mooi diploma aan over heeft gehouden.
Veel dank aan meester Mathijs en zijn stagiaires! 

Werken in circuitvorm

24-11-2020
Groep 3 heeft in een circuit verschillende opdrachten gedaan die te maken hebben met leesonderwijs. Door een co√∂peratieve werkvorm te gebruiken leren de kinderen van en met elkaar. Een leuke en leerzame werkvorm die we zeker vaker gaan gebruiken. 

Lampionnen

11-11-2020
Vandaag hebben alle groepen een soort tentoonstelling van de lampionnen gemaakt en konden alle kinderen de lampionnen bekijken. De lampionnen van groep 3 zijn erg mooi geworden!


Veel plezier vanavond allemaal!