We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5 van juf Linda, juf Marjolein en juf Marleen! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Museum de Buitenplaats

03-11-2021
Afgelopen dinsdag en woensdag zijn de groepen 5 en 6 naar museum de Buitenplaats in Eelde geweest.
Hier hebben we het zeventiende-eeuwse Nijsinghhuis van binnen mogen zien en mochten de leerlingen zelf foto's maken.

Spelling

03-11-2021
Op dinsdag doen we het minidictee altijd buiten in tweetallen. Om beurten rennen we naar het briefje om een woord te lezen, dan rennen we terug en schrijft ons maatje het woord op. We controleren het helemaal zelf.

Vakantielezen

08-07-2021
Hoera! De groepen 3 en 4 doen weer mee aan het vakantielezen! Dit jaar zit er een online gedeelte bij waar de kinderen met hun familie leuke verhalen kunnen lezen en stickers kunnen verdienen. Ook heeft iedereen twee boeken uit onze schoolbieb meegekregen om te lenen. Dat wordt lekker lezen deze vakantie!

Waterspelletjes op het plein

20-06-2021
Pfff... het is lekker warm vandaag en daarom zijn er in verschillende groepen waterspelletjes gespeeld op het plein. Hier zijn onze groepen 4 die verkoeling zoeken met een spellencircuit

Tenten bouwen!

14-06-2021
De kinderen van de groepen 4 hebben vanmiddag tenten gebouwd! In groepjes gingen ze aan de slag. Eerst werd er druk overlegd over de ontwerpplannen. Daarna moesten de kinderen overleggen welke materialen nodig waren. De meester en juf hadden een aantal materialen klaarliggen, maar het meeste moesten de kinderen zelf meenemen. Toen de tenten eenmaal stonden, hebben we lekker geluncht in onze tent. Het lijkt net een minivakantie! 🏕