emailadres wachtwoord

Groep 4B

Welkom op de pagina van groep 4B met meester Lars en juf Agnes! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.
Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

'Gekke sokken' dag!

22-06-2019
Vrijdag 21 juni hielden wij op verzoek van de kinderen een 'gekke sokken' dag. Iedereen mocht zijn mooiste, kleurrijkste, maar vooral ook gekste sokken aantrekken. Had je nou geen gekke sokken? Dan werden er gewoon twee verschillende sokken aangedaan!

Warmere temperaturen

22-06-2019
De temperaturen schieten langzaamaan weer omhoog. Af en toe even lekker buiten lezen is dan zeker geen straf!

Groep 4B op bezoek bij molen de Wachter

06-06-2019
Afgelopen woensdag is groep 4b naar molen de Wachter geweest. Hier hebben wij een rondleiding gekregen door de molen. De kinderen hebben kennis gemaakt met stoommachines, met een specerijenmalerij en een klompenmakerij. Hierbij hebben de kinderen gezien hoe je olie maakt, hoe de molen graan maalt en hoe je klompen maakt. Ook mochten we een kijkje nemen in een klein winkeltje zoals ze die vroeger hadden, met allemaal spullen van vroeger. We mochten ook rondlopen in een grote ruimte met allemaal spullen van vroeger. Denk aan een oud orgel, een bedstee, oude klokken en nog veel meer. In de pauze genoten de kinderen van een soort broodje met boter en suiker wat ze vroeger scheepsbeschuit noemden. Kortom: we hebben veel gezien, veel geleerd maar vooral ook veel plezier gehad met zijn allen!

Spelletjesmiddag in 4B

27-05-2019
Na een drukke maar gezellige schoolweek waarin de Avondvierdaagse toch wel een grote plaats innam: spelletjesmiddag in 4B!

Voor de liefste mama's!

11-05-2019
Verscholen achter het gordijn,
en niet te zien vanaf het plein.
We hebben hard gewerkt,
en niemand heeft iets gemerkt.

Wij wensen iedereen een fijne moederdag toe!