We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4b

Welkom op de pagina van groep 4b van meester Lars en juf Nienke! Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Pietengym voor groep 3/4!

03-12-2020
Vandaag hebben de kinderen van de groepen 3 en 4 ervaren hoe het nou echt is om een piet te zijn: het was weer tijd voor Pietengym!
Klimmen en klauteren over daken, pakjes in de schoorsteen gooien en van hoge hoogte springen. Het was een ontzettend leuke ochtend waar iedereen een mooi diploma aan over heeft gehouden.
Veel dank aan meester Mathijs en zijn stagiaires! 

Op zoek naar werkwoorden

26-10-2020
Bewegend leren en een actieve samenwerking! De kinderen van groep 4 zijn op zoek geweest naar werkwoorden op het schoolplein. Je zal je nog verbazen hoeveel wij er hebben gevonden!

Groepen 4 naar het bos!

09-10-2020
Vandaag zijn de groepen 4 naar het bos geweest. Voor ieder kind hebben de meester en juffen een boek verstopt met een nummertje. Iedereen kreeg een nummer en moest een boek zoeken. Die waren soms op de gekste plekken verstopt! Daarna was er natuurlijk tijd om lekker in het bos te lezen én te genieten van zo'n prachtige Herfstdag!

Op ontdekking in Zuidlaren van vroeger!

07-10-2020
Omdat wij in onze klas werken aan het thema 'Nederland van vroeger', hebben wij de omgeving van Zuidlaren eens goed onder de loep genomen. Ieder groepje kreeg een kaart van Zuidlaren en moesten aan de hand van aanwijzingen met Google Streetview bepalen waar de foto's ooit zijn gemaakt. Reuze interessant om te zien hoe onze omgeving eruit heeft gezien!

Nieuwsbegrip XL

21-09-2020
In groep 4 krijgen de kinderen voor het eerst begrijpend lezen aangeboden met Nieuwsbegrip. Naast de basisles van Nieuwsbegrip, waar wij al een aantal weken hard aan werken, hebben we vorige week voor het eerst de XL les gedaan op de iPad.