We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4a

Welkom op de pagina van groep 4a van juf Greanne en juf Marleen! Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Vakantielezen met groep 3 en 4!

26-06-2020
Voor kinderen is het belangrijk om thuis veel te lezen, ook in de zomervakantie! De bibliotheek wil daar graag bij helpen. Daarom krijgen de kinderen van onze groepen 3 en 4 volgende week een tasje met boeken te leen. 

Na de vakantie mogen de kinderen alle boeken van onze schoolbibliotheek weer inleveren bij meester Lars. 

Veel leesplezier gewenst!

Gymnastiek op school!

11-06-2020
De afgelopen weken zijn alle groepen gelukkig weer op school. Maar hoe gaat dat met de gymnastieklessen nu sporthal de Zwet nog gesloten is? Toen we nog gesplitste groepen hadden, verzorgde meester Matthijs de gymnastieklessen op het schoolplein. Nu iedereen er weer is, zijn we welkom op de grasvelden naast de Zwet. Wat te doen bij slecht weer? Dan doen we de gymnastieklessen gewoon in de klas!

Pictogrammen muur

29-01-2020
Onze taalles ging deze week over pictogrammen. Een perfect moment om onze taalmuur weer om te zetten. De kinderen mochten zelf pictogrammen ontwerpen. Dat bleek een leuke opdracht te zijn, totdat er "pas op! meester Lars" pictogrammen verschenen... Als dat maar goed gaat...

Klarinetles in de groepen 3 en 4

24-01-2020
Afgelopen dinsdag mochten wij Janita Doornbos in onze groepen verwelkomen. Met behulp van een kinderklarinet hebben we ervaren hoe het is om klarinet te spelen. Ook hebben we al meegespeeld met een liedje. Het was erg leuk om eens te proberen!

Wolk in de Klas

19-01-2020
Afgelopen dinsdag mochten wij genieten van de voorstelling 'Wolk in de Klas'. Het verhaal ging over een das die een wolk boven zijn hoofd had hangen. Das leerde om op een andere manier naar zijn wolk te kijken.