emailadres wachtwoord

Groep 4A

Welkom op de pagina van groep 4A met juf Marleen en juf Vanessa! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.
Groep 4A heeft een eigen groepsnaam bedacht: de Kivaatjes. KiVa betekent in het Fins leuk en fijn. We doen veel spelletjes en we leren veel.

Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

De Nationale voorleesdagen in groep 4

01-02-2019
De afgelopen anderhalve week stonden in het teken van de Nationale voorleesdagen. De meester en juffen hebben de kinderen lekker veel voorgelezen, maar de kinderen hebben dit zelf ook gedaan. Op de laatste dag mochten de kinderen kussens, dekens, knuffels én hun mooiste voorleesboek meenemen. Wij hebben ervan genoten!

Zingend glas

06-12-2018
Juf Lisanne en de kinderen hebben muziek gemaakt. De kinderen hebben hun eigen instrumenten gemaakt. We hadden flesjes,drinkglazen,wijn glazen en water. Door te blazen, te wrijven en te tikken hoorden we duidelijk verschillende tonen.

Een bed in de klas

06-12-2018
We vonden het wel een goed idee om lieve Sinterklaas op 5 december een momentje rust te gunnen. We hebben het bed gezellig en comfortabel gemaakt.Veel kinderen hadden een kussen van huis meegenomen. Natuurlijk hebben de kinderen ook om beurten mogen liggen.

Pepernootjes bakken

30-11-2018
Dat was lekker en gezellig. In groepjes hebben we  het deeg gedraaid en op de bakplaat gelegd. 

Werken voor geld

30-11-2018
We krijgen niet zomaar een verrassing van Sint. We moesten er echt wel wat voor doen.
Eerst hebben we allerlei letters op moeten speuren; eentje was onder een stoel geplakt, een ander hing op de w.c, weer een andere zat in de bek van de slang en ga maar zo door. Eenmaal alle kaartjes verzameld, moesten we de puzzel oplossen. Ja hoor....de chocolade muntjes zaten onder in de hondenmand. Pfff dat was werken voor ons geld.