We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4a

Welkom op de pagina van groep 4a van juf Greanne en juf Marleen! Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Succes sinterklaasfeest

06-12-2020
Tjonge, wat een fijn feest hebben we gehad.
Allereest was de aankomst spectaculair, daarna hebben we in de klas een grote sinterklaasquiz gedaan. Tussendoor lekker pepernootjes gesnoept en om 11.00 u. mochten we Sinterklaas ontvangen (ineens kunnen de kinderen verdacht goed klokkijken!).
Natuurlijk waren alle kinderen helemaal blij met hun cadeau. Vervolgens hebben we de quiz afgemaakt en hebben we het erg gezellig gehad.

Pietengym voor groep 3/4!

03-12-2020
Vandaag hebben de kinderen van de groepen 3 en 4 ervaren hoe het nou echt is om een piet te zijn: het was weer tijd voor Pietengym!
Klimmen en klauteren over daken, pakjes in de schoorsteen gooien en van hoge hoogte springen. Het was een ontzettend leuke ochtend waar iedereen een mooi diploma aan over heeft gehouden.
Veel dank aan meester Mathijs en zijn stagiaires! 

Op zoek naar werkwoorden

26-10-2020
Bewegend leren en een actieve samenwerking! De kinderen van groep 4 zijn op zoek geweest naar werkwoorden op het schoolplein. Je zal je nog verbazen hoeveel wij er hebben gevonden!

Groepen 4 naar het bos!

09-10-2020
Vandaag zijn de groepen 4 naar het bos geweest. Voor ieder kind hebben de meester en juffen een boek verstopt met een nummertje. Iedereen kreeg een nummer en moest een boek zoeken. Die waren soms op de gekste plekken verstopt! Daarna was er natuurlijk tijd om lekker in het bos te lezen én te genieten van zo'n prachtige Herfstdag!

Vakantielezen met groep 3 en 4!

26-06-2020
Voor kinderen is het belangrijk om thuis veel te lezen, ook in de zomervakantie! De bibliotheek wil daar graag bij helpen. Daarom krijgen de kinderen van onze groepen 3 en 4 volgende week een tasje met boeken te leen. 

Na de vakantie mogen de kinderen alle boeken van onze schoolbibliotheek weer inleveren bij meester Lars. 

Veel leesplezier gewenst!