We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4a van juf Gréanne en juf Ella Maij! Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Museum de Buitenplaats

03-11-2021
Afgelopen dinsdag en woensdag zijn de groepen 5 en 6 naar museum de Buitenplaats in Eelde geweest.
Hier hebben we het zeventiende-eeuwse Nijsinghhuis van binnen mogen zien en mochten de leerlingen zelf foto's maken.

Spelling

03-11-2021
Op dinsdag doen we het minidictee altijd buiten in tweetallen. Om beurten rennen we naar het briefje om een woord te lezen, dan rennen we terug en schrijft ons maatje het woord op. We controleren het helemaal zelf.

Letters in groep 3

01-09-2021
Het schooljaar is nog maar twee weken onderweg, maar de toppers van groep 3 hebben al vier letters geleerd. Ze worden dan ook overal in gezien en gemaakt!

Vakantielezen

08-07-2021
Hoera! De groepen 3 en 4 doen weer mee aan het vakantielezen! Dit jaar zit er een online gedeelte bij waar de kinderen met hun familie leuke verhalen kunnen lezen en stickers kunnen verdienen. Ook heeft iedereen twee boeken uit onze schoolbieb meegekregen om te lenen. Dat wordt lekker lezen deze vakantie!

Waterspelletjes op het plein

20-06-2021
Pfff... het is lekker warm vandaag en daarom zijn er in verschillende groepen waterspelletjes gespeeld op het plein. Hier zijn onze groepen 4 die verkoeling zoeken met een spellencircuit