We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4 met meester Lars en juf Agnes! Wat leuk dat je even komt kijken bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over gewerkt hebben.
Als we iets leuks of iets nieuws hebben geleerd, komt dat hier te staan.

Groepsnieuws

Pictogrammen muur

29-01-2020
Onze taalles ging deze week over pictogrammen. Een perfect moment om onze taalmuur weer om te zetten. De kinderen mochten zelf pictogrammen ontwerpen. Dat bleek een leuke opdracht te zijn, totdat er "pas op! meester Lars" pictogrammen verschenen... Als dat maar goed gaat...

Klarinetles in de groepen 3 en 4

24-01-2020
Afgelopen dinsdag mochten wij Janita Doornbos in onze groepen verwelkomen. Met behulp van een kinderklarinet hebben we ervaren hoe het is om klarinet te spelen. Ook hebben we al meegespeeld met een liedje. Het was erg leuk om eens te proberen!

Wolk in de Klas

19-01-2020
Afgelopen dinsdag mochten wij genieten van de voorstelling 'Wolk in de Klas'. Het verhaal ging over een das die een wolk boven zijn hoofd had hangen. Das leerde om op een andere manier naar zijn wolk te kijken. 

Malle Pietje & de rommelpiet

28-11-2019
Afgelopen dinsdag hadden we netjes gezongen voor bij onze schoenen. En wat bleek de volgende ochtend? Malle Pietje was op bezoek geweest! In iedere schoen zat een briefje met de tekst: gefopt! groetjes van Malle Pietje. Daar waren we mooi klaar mee! Gelukkig zat er een dag later wel wat lekkers in. De rommelpiet was ook mee schijnbaar, de klas was een rommeltje! Gelukkig met hulp van de kinderen hadden we het zo weer in orde!

Sinterklaas

15-11-2019
Aankomende zaterdag is het zover! Sinterklaas komt weer aan in ons land en in het speciaal: in Zuidlaren. Om 14:00 is het zover. Ieder jaar komt de goedheiligman aan in het haventje van Zuidlaren om vervolgens met paard en pieten door het dorp te rijden en de kinderen van Zuidlaren te begroeten.
In deze optocht rijdt een bus mee met kinderen van een school in Zuidlaren. Dit rouleert ieder jaar en dit jaar is onze school aan de beurt. De kinderen van groep 4 mogen dit jaar met de bus mee. We hebben er zin in!