We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Wij krijgen les van juf Esther en meester Lars. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen tijd over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Lekker trommelen in de muziekles

23-09-2022
De afgelopen twee weken heeft meester Lars met de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 gedrumd. Met hulp van de namen van verschillende groente en fruitsoorten hebben we eenvoudige ritmes gemaakt. Lekker om tussendoor even samen trommelen!

Lente in groep 1/2a

12-04-2022
De afgelopen weken hebben we gewerkt over de lente. Een prachtig thema!
Veel kwam aan bod: woordenschatuitbreiding, taalactiviteiten, rekenopdrachten en creativiteit. We hebben tulpen gevouwen, lentebloemen geschilderd, vogeltjes van wasco/ecoline gemaakt. Lenteliedjes gezongen, gedichtjes aangeleerd en boeken (voor)gelezen. Dottie's eieren en Dottie's kuikens zijn mooie boeken!
Elke vrijdag gaan de kinderen van groep 2a/b samen een uurtje letters en woorden lezen en schrijven. Dat gaat al heel goed!

In het fotoalbum van groep 1/2a kunt u foto's zien van allerlei activiteiten in maart en april.

Voorlezen via het digibord

27-01-2022
De voorleesdagen zijn begonnen. Een voorlezer in de klas kon helaas niet. Maar de oplossing was er! Meester Lars las ons digitaal voor. Dat is leuk! Zo konden alle kleuters ook mee lezen! 

Ontdekken bij groep 1/2

10-01-2022
We gaan werken over ontdekken. Deze week hebben we het over kleuren. We hebben getoverd met verf. Mengen!  Het was best vies en koud. Maar toch wilde bijna iedereen proberen. Wij zijn benieuwd wat ons de komende weken nog meer te wachten staat! Leuke ideeën of tips? Laat het ons weten! 🎨🔍

December in groep 1/2a

01-12-2021
We hebben met pepernoten gerekend.