We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3. Wij krijgen les van juf Esther en meester Lars. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Duolezen

18-03-2022
Sinds een tijdje kennen wij alle letters. Nu begint het lezen steeds sneller te gaan. En dat is leuk, want er gaat een hele wereld voor ons open! Wij zijn hier aan het duolezen. Met z'n twee├źn lezen wij in een boek. Gezellig en leerzaam!

Voorlezen via het digibord

27-01-2022
De voorleesdagen zijn begonnen. Een voorlezer in de klas kon helaas niet. Maar de oplossing was er! Meester Lars las ons digitaal voor. Dat is leuk! Zo konden alle kleuters ook mee lezen! 

Letterfeest in groep 3

27-01-2022
Groep 3 heeft een heel belangrijke mijlpaal behaald. Zij hebben nu alle letters geleerd. En dat zijn er een hoop. Dit hebben zij gevierd met het letterfeest: samen lekker lezen, een speurtocht en een afsluiting met een kopje soep (met lettervermicelli!), letterkoekjes en een heus letterdiploma. We zijn trots op jullie!

Peuterinstuif

16-09-2021
Op vrijdag 1 oktober organiseren we een peuterinstuif voor 3 jarige peuters en hun ouder(s). Iedereen is vrij om te komen en sfeer te proeven in de kleutergroepen op obs Schuilingsoord.
Dus: 
  • ben je je aan het ori├źnteren op een basisschool voor je zoon of dochter;
  • is de keuze al gemaakt en start je zoon of dochter later dit schooljaar bij ons op school;  
dan vinden we het leuk om je te verwelkomen onder het genot van een kopje thee of koffie. De peuters kunnen alvast proeven wat het is om op school te zijn en ouders kunnen zich verder laten informeren.
Zegt het voort!

Op schoolreis!

02-07-2021
Onze groepen 1/2 zijn maandag 28 juli op schoolreis naar Nienoord geweest. We hadden er prachtig weer bij en... het was lekker rustig! We hebben heerlijk kunnen spelen in het speelpark en kunnen genieten van een treinritje. De dag werd afgesloten met een ijsje. We hebben een heerlijke dag gehad!