emailadres wachtwoord

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3, onze juffen zijn juf Esther, juf Annamarie en juf Margriet.

De kinderen doen super goed hun best. We hebben al veel letters en woordjes leren schrijven. Ook gymnastiek in de sporthal vinden we allemaal heel erg leuk. We zitten een beetje verstopt in ons schoolgebouw, namelijk in de middenruimte.
Wie een keertje wil komen kijken is van harte welkom.

Groepsnieuws

Pepernoten bakken

04-12-2018
Vandaag heeft groep 3 pepernoten gebakken. Ouders bedankt voor de hulp. Ze zijn heerlijk!

Werken in groep 3 met Veilig Leren Lezen.

04-12-2018
Sinds vorig jaar hebben we de nieuwe methode van Veilig Leren Lezen. Met deze methode werkt groep 3 aan technisch lezen, begrijpend lezen en spelling. Na het werken in het boekje zijn er veel extra dingen te doen, die bij de methode horen. Veilig gespeld (woorden bij plaatjes schrijven), spelletjes van de speelleesset, lezen in je leesboekje en woordjes maken met de letterdoos. Elke dag zijn er verschillende "moet" en "mag" opdrachten die gekozen kunnen worden. Leuke en leerzame activiteiten die je alleen doet en waarmee je kunt samenwerken. Hierbij een aantal foto's van het extra keuzewerk.

Nieuws van de Bieb: mediawijs

19-11-2018
Kinderen groeien op met allerlei soorten media. Van voorleesboeken en filmpjes tot online muziek en spelletjes. Hoe zorg je dat je kind veilig met media omgaat? In de bijlage vindt u sites en en boeken met tips en adviezen

Schoolontbijt

01-11-2018
Na het bewonderen van de lampionnen gaan we gezellig samen in de klas ontbijten. We doen vrijdag 9 november mee met het Nationaal Schoolontbijt, dit jaar is het thema 'een feestje voor iedereen'. Om half 9 gaat de hele school aan een gezond ontbijtje.

Neemt iedereen een bordje, kommetje, bestek en een beker mee?!

Lichtjesfeest

31-10-2018
De komende periode gaan de kinderen hard bezig met het maken van een lampion. We hebben er dit jaar voor de eerste keer voor gekozen om een heus 'lichtjesfeest' ervoor te organiseren. U bent als ouders van harte uitgenodigd op vrijdag 9 november tussen 08:00 uur en 08:30 uur om de lampionnen van uw kind (én van alle anderen) te komen bewonderen.