We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3, onze juffen zijn juf Esther en juf Nienke. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Nationale Buitenlesdag

22-09-2020
Dinsdag 22 september is de Nationale Buitenlesdag. In de frisse lucht bewegen en op een speelse manier leren. Het was er een super dag voor!!

Vakantielezen met groep 3 en 4!

26-06-2020
Voor kinderen is het belangrijk om thuis veel te lezen, ook in de zomervakantie! De bibliotheek wil daar graag bij helpen. Daarom krijgen de kinderen van onze groepen 3 en 4 volgende week een tasje met boeken te leen. 

Na de vakantie mogen de kinderen alle boeken van onze schoolbibliotheek weer inleveren bij meester Lars. 

Veel leesplezier gewenst!

Klarinetles in de groepen 3 en 4

24-01-2020
Afgelopen dinsdag mochten wij Janita Doornbos in onze groepen verwelkomen. Met behulp van een kinderklarinet hebben we ervaren hoe het is om klarinet te spelen. Ook hebben we al meegespeeld met een liedje. Het was erg leuk om eens te proberen!

Groep 3 naar de bieb op school!

28-11-2019
Al een aantal jaren hebben wij een schoolbibliotheek waar kinderen wekelijks een boek kunnen kiezen om in de klas te lenen. Vanaf januari 2020 willen wij dat de groepen 3 dit ook gaan doen. Om alvast een beetje in de sfeer van de bieb te komen heeft meester Lars een 'snuffelpaal' meegenomen met allerlei boekjes over.... dieren!

De kleine kapitein in het spookhuis en op de camping.

07-10-2019
Toneelpuzzels’ is een dramaproject. Met puzzelstukken kan steeds een nieuw verhaal worden gemaakt en gespeeld. Er zijn vier verschillende soorten puzzelstukken met afbeeldingen. De eerste soort bestaat uit ‘wie’,de tweede soort uit ‘wat’, de derde soort uit ‘waar’. Het vraagteken staat voor de fantasie die nodig is om van ‘wie’, ‘wat’ en ‘waar’ een verhaal te maken.
Het verhaal van groep 3 ging over de kleine kapitein die op een kermis door het spookhuis wandelde. Ook belandde de kleine kapitein op een camping. De komende weken speelt en fantaseert groep 3 met deze toneelpuzzels. Vrijdagochtend, tijdens de kijkochtend, mogen de kinderen van groep 3 aan anderen uitleg geven over het spel. Kom dus kijken en meedoen!