We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3, onze juffen zijn juf Esther en juf Nienke. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Pietengym voor groep 3/4!

03-12-2020
Vandaag hebben de kinderen van de groepen 3 en 4 ervaren hoe het nou echt is om een piet te zijn: het was weer tijd voor Pietengym!
Klimmen en klauteren over daken, pakjes in de schoorsteen gooien en van hoge hoogte springen. Het was een ontzettend leuke ochtend waar iedereen een mooi diploma aan over heeft gehouden.
Veel dank aan meester Mathijs en zijn stagiaires! 

Werken in circuitvorm

24-11-2020
Groep 3 heeft in een circuit verschillende opdrachten gedaan die te maken hebben met leesonderwijs. Door een co√∂peratieve werkvorm te gebruiken leren de kinderen van en met elkaar. Een leuke en leerzame werkvorm die we zeker vaker gaan gebruiken. 

Lampionnen

11-11-2020
Vandaag hebben alle groepen een soort tentoonstelling van de lampionnen gemaakt en konden alle kinderen de lampionnen bekijken. De lampionnen van groep 3 zijn erg mooi geworden!


Veel plezier vanavond allemaal!

Nationale Buitenlesdag

22-09-2020
Dinsdag 22 september is de Nationale Buitenlesdag. In de frisse lucht bewegen en op een speelse manier leren. Het was er een super dag voor!!

Vakantielezen met groep 3 en 4!

26-06-2020
Voor kinderen is het belangrijk om thuis veel te lezen, ook in de zomervakantie! De bibliotheek wil daar graag bij helpen. Daarom krijgen de kinderen van onze groepen 3 en 4 volgende week een tasje met boeken te leen. 

Na de vakantie mogen de kinderen alle boeken van onze schoolbibliotheek weer inleveren bij meester Lars. 

Veel leesplezier gewenst!