emailadres wachtwoord

Groep 1/2 C

Welkom op de pagina van groep 1/2C met juf Grèanne en juf Klazien. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Kalenders

14-02-2019
Alle kleuters hebben een kalender gemaakt. De kinderen van groep 1 hebben een huisje gevouwen en de kinderen van groep 2 hebben de seizoenen gevouwen. Groep 2 heeft iedere dag een dag afgestreept. 

Dans voorstelling

31-01-2019
Donderdag 31 januari zijn we met alle kleuters naar een dans voorstelling geweest. Wat hebben we genoten!! Het was boeiend, het was spannend, het was veel lawaai, het was verdrietig maar boven al was het heel mooi!

Voorlezen

31-01-2019
Woensdag 30 januari is een oma van een van onze kinderen in de klas geweest om voor te lezen. Ze heeft het boek van Lars de ijsbeer voorgelezen. En wij hebben er van genoten.

Doe-show

18-01-2019
De groepen 1/2c en 5/6 hebben de doe-show achter de rug! Het was een spetterende show die de kinderen voor elkaar hebben gehouden. Er kwamen liedjes, versjes, het naspelen van een verhaal, dansjes, quizzen en acrobatiek voorbij. Wat hebben we genoten allemaal genoten van de show!

De foto's kunt u vinden wanneer u inlogt op het besloten gedeelte van de website.

Opening van de nieuwe huishoek

07-01-2019
7 januari was het zover! De opening van onze nieuwe huishoeken. We hebben allemaal nieuwe spulletjes gekregen. Zoals; een kledingrek, keuken met oven en magnetron en een Senseo apparaat etc. Maandagmorgen mochten de kinderen de huishoek openen door middel van een lint door te knippen!