emailadres wachtwoord

Groep 1/2 C

Welkom op de pagina van groep 1/2C met juf Grèanne en juf Louise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Muziek les van meester Lars

12-09-2019
Ook dit jaar krijgen de kleuters af en toe muziekles van meester Lars. Daar worden wij altijd heel blij van! Vooral als hij komt met zijn gitaar. Vanochtend was het zover.. Wij hadden geluk want we konden lekker buiten muziek maken!

Elmer de olifant

12-09-2019
Vanaf volgende week gaan de kleutergroepen werken over Elmer de olifant. Wij willen graag een thema tafel maken. Mochten jullie knuffels, boekjes of andere materialen hebben over (Elmer) de olifant én mogen wij dat gebruiken voor onze thema tafel? Dan mag het vanaf aankomende maandag mee naar school!

Alvast bedankt!
De Kleuterjuffen

Informatie avond kleuters

28-08-2019

 
Aan de ouders van de groepen 1/2 A, B en C,
 
Volgende week donderdag 5 september hebben we een informatieavond voor alle ouders van de groepen 1/2 a, b en c.
We gaan jullie die avond vertellen over de gang van zaken het komende schooljaar, in het lokaal van jullie kind. We beginnen om 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.
We hopen jullie allemaal te zien!
 
Met hartelijke groet,
De kleuterjuffen.

Genieten van het zomerse weertje..

25-06-2019
Met het heerlijke weertje hebben wij lekker lang buiten gespeeld. De watertafels stonden buiten zodat we heerlijk konden spelen met water. In de schaduw was het goed te doen! 

Juffendag!

04-06-2019
Wat hebben we een leuke dag gehad! We voelden ons echt een beetje jarig. Een mooie tent als cadeau. Samen zingen, een poppenkast, dansen, kahooten, buitenspelen in de nieuwe tent, naar de geitjes en nog een ijsje! De dag was helemaal geslaagd!