We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 C

Welkom op de pagina van groep 1/2C met juf Grèanne en juf Louise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Theaterles

02-12-2019
Na de voorstelling van vorige week. Hadden we deze week een theater les. De voorstelling en de theater les gingen over de prehistorie. We hebben verschillende drama spelletjes gedaan. Een erg gezellige ochtend.

Voorstelling 'Wie maakt het vuur aan'

25-11-2019
Vanmorgen hadden de kinderen van de groepen 1/2 een voorstelling. We sprongen de prehistorie in en hebben daar geleerd wie het vuur aan heeft gemaakt. We hebben gedanst met Blub. We hebben geleerd dat Lotte het vuur aan heeft gemaakt. Samen hebben we de mammoet geholpen met zijn zere tand. Een leuke voorstelling waarbij de kinderen veel zelf mochten doen. 

Lampionnenochtend

08-11-2019
Wat een gezelligheid allemaal lampjes in de school! Alle klassen waren mooie versierd! Heel veel ouders, opa's en oma's hebben onze lampionnen bekeken. Vol trots werden ze laten zien. Maar dat was niet het enige! Wij hebben daarna ook nog heel gezellig samen ontbeten. Wat een gezellige start van de ochtend! Bedankt hulpouders!

Naar het bos!

31-10-2019
Afgelopen dinsdag zijn alle kleuterklassen naar het bos geweest. We hebben van alles gezien. Paddenstoelen, eikels, kastanjes en heel veel blaadjes. Daarna hebben we nog in het bos gespeeld. Het was een heerlijke ochtend!

Komende periode werken wij over het thema herfst. Wij maken voor 11 november een mooie herfst lampion! Komen jullie hem 8 november bekijken?

Elmer de olifant

12-09-2019
Vanaf volgende week gaan de kleutergroepen werken over Elmer de olifant. Wij willen graag een thema tafel maken. Mochten jullie knuffels, boekjes of andere materialen hebben over (Elmer) de olifant én mogen wij dat gebruiken voor onze thema tafel? Dan mag het vanaf aankomende maandag mee naar school!

Alvast bedankt!
De Kleuterjuffen