We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 C

Welkom op de pagina van groep 1/2C met juf Grèanne en juf Louise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Op avontuur!

11-06-2020
De kleutergroepen werken deze periode over vakantie. Bij de methode hoort het voorleesboek ‘De wilde avonturen van zwijn’. Waarin zwijn tijdens zijn vakantie op avontuur gaat. Wij zijn daarom afgelopen maandag ook op avontuur geweest. Waarna we heerlijk hebben gespeeld in de speeltuin. 

Bloemen zoeken!

27-02-2020
Komende periode gaan de kleuters aan het werk over de lente. Deze week hebben we allemaal een wandeling gemaakt. Op zoek naar de bloemen. Wij werken ook nog met de Bee-Bots. Leuk, om de namen van de bloemen mee te oefenen.

Valentijnsdag

05-02-2020
Volgende week vrijdag is het zover Valentijnsdag. De kleuters zijn al druk bezig met hun Valentijnskaarten! 

Bee-Bots

05-02-2020
Komende weken mogen de kleuters aan de slag met Bee-Bots. Wij mogen ze ongeveer 6 weken lenen. Tot de voorjaarsvakantie gaan de kinderen van groep 1/2B ermee aan de slag. Daarna gaan de Bee- Bots door naar de andere kleuterklassen. 

Theaterles

02-12-2019
Na de voorstelling van vorige week. Hadden we deze week een theater les. De voorstelling en de theater les gingen over de prehistorie. We hebben verschillende drama spelletjes gedaan. Een erg gezellige ochtend.