We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise en juf Ella Maij. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Speelgoedochtend

10-02-2022
Wist je dat..... iedere eerste vrijdag van de maand speelgoedochtend is bij de kleuters?
Kinderen nemen eigen speelgoed mee en spelen heerlijk samen! Zo krijgen ze de kans om speelgoed te laten zien aan de andere kinderen en hoeft dit niet tijdens de maandagochtend kring. Hebben we dan de tijd om echte met elkaar te kletsen! Ook dat is leuk om eens te laten zien. 

Digikeuzebord

27-01-2022
Voor de kerstvakantie zijn we gestart met het digikeuzebord! De kleuters kunnen digitaal plannen waar ze mee gaan spelen. Vanaf deze week hebben we gepland wanneer wij welke werkjes gaan doen. Zo knap! Ze hebben gelijk door hoe het werkt! 

Voorlezen via het digibord

27-01-2022
De voorleesdagen zijn begonnen. Een voorlezer in de klas kon helaas niet. Maar de oplossing was er! Meester Lars las ons digitaal voor. Dat is leuk! Zo konden alle kleuters ook mee lezen! 

Cijfers meppen

27-01-2022
Soms moet leren gewoon heel erg leuk zijn! We hebben cijfers gemept. Zo konden we alle cijfers tot te met 20 oefenen. Eerst bleef het rustig, maar wat werden we fanatiek!! 

Ontdekken bij groep 1/2

10-01-2022
We gaan werken over ontdekken. Deze week hebben we het over kleuren. We hebben getoverd met verf. Mengen!  Het was best vies en koud. Maar toch wilde bijna iedereen proberen. Wij zijn benieuwd wat ons de komende weken nog meer te wachten staat! Leuke ideeën of tips? Laat het ons weten! 🎨🔍