emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Koningsspelen!

15-04-2019
12 april waren de Koningsspelen. Na een gezamenlijke opening op het plein hadden we een gezellig ontbijt in de klas. Alle kinderen in het oranje. Op het plein stonden verschillende spelletjes klaar die we in groepjes hebben gedaan. Een geslaagde morgen, bedankt alle hulpouders en oma's. 

Boerderij!

15-04-2019
Wat hadden we een geluk! We mochten naar de boerderij! We hebben een hele leuke speurtocht gedaan. Waarbij we hebben geteld, geproefd en onze ogen hebben uitgekeken! Bedankt!

Gymmen in de grote gymzaal.

05-04-2019
Wat hebben we genoten! De kleuters mochten gymmen in de grote gymzaal! De hele zaal stond vol materialen, waar ze zelf overheen mochten klimmen en klauteren. Ze vonden het fantastisch! Bedankt meester Jeremy!

Grote rekendag kleuters

03-04-2019
Afgelopen woensdag was het de grote rekendag. Na een leuke opening hebben de kinderen in groepjes onder leiding van een aantal moeders gerekend. We hebben ons zelf gemeten, bedden gebouwd voor de knuffels en mooie dekentjes gemaakt. Een geslaagde ochtend! Bedankt moeders!

Ambulance bij de kleuters

01-04-2019
De ambulance was op school! Nee, het is geen grap! 1 April kwam de papa van Jort op school iets vertellen over de ambulance. In iedere kleuterklas kwam hij langs. Nadat hij wat had verteld over de koffers en de materialen in de klas, zijn we naar buiten gegaan om naar de ambulance te kijken! De lampen en de sirene mochten ook even aan.