emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Genieten van het zomerse weertje..

25-06-2019
Met het heerlijke weertje hebben wij lekker lang buiten gespeeld. De watertafels stonden buiten zodat we heerlijk konden spelen met water. In de schaduw was het goed te doen! 

Juffendag!

04-06-2019
Wat hebben we een leuke dag gehad! We voelden ons echt een beetje jarig. Een mooie tent als cadeau. Samen zingen, een poppenkast, dansen, kahooten, buitenspelen in de nieuwe tent, naar de geitjes en nog een ijsje! De dag was helemaal geslaagd!

Schoolreis Nienoord!

16-05-2019

Wij kijken terug op een hele geslaagde dag! We hadden prachtig weer en hebben daar ook zeker van genoten. Na een busreis, wat voor veel kinderen al spannend was kwamen we aan bij Nienoord.  Wij konden als eersten het park in. Na het fruit eten hebben we allemaal lekker gespeeld. Glijbanen, springkussens, helikoper ritjes en een ballenbak. Wat een plezier hadden de kinderen. Na de patatjes mochten we nog een rondje met het treintje. Ook hebben we nog even gekeken bij de dieren. Na de dieren een ijsje eten en zingen voor juf Klazien. Toen was de dag alweer voorbij! Moe maar voldaan, zijn we weer naar school gegaan.

Koningsspelen!

15-04-2019
12 april waren de Koningsspelen. Na een gezamenlijke opening op het plein hadden we een gezellig ontbijt in de klas. Alle kinderen in het oranje. Op het plein stonden verschillende spelletjes klaar die we in groepjes hebben gedaan. Een geslaagde morgen, bedankt alle hulpouders en oma's. 

Boerderij!

15-04-2019
Wat hadden we een geluk! We mochten naar de boerderij! We hebben een hele leuke speurtocht gedaan. Waarbij we hebben geteld, geproefd en onze ogen hebben uitgekeken! Bedankt!