emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Ipads in de klas!

03-12-2018
Sinds de zomer hebben we Ipads in de klas. We hebben al geleerd hoe we een boekje kunnen lezen met de Ipads. We kunnen er verschillende spelletjes mee doen. Maar sinds kort kunnen we ook Kahoot spelen met de Ipads. We spelen met alle Ipads een spel maar leren daarbij ook nog! We werken goed samen en zijn enorm enthousiast!! 

Pepernoten bakken!

03-12-2018
Afgelopen vrijdag hadden we een drukke dag! Naast alle rommel van de pieten en een verjaardag. Hebben we pepernoten gebakken! Samen naar de winkel om boodschappen te doen, samen alle ingrediƫnten afwegen en samen de pepernoten maken! Een hele gezellige morgen!

Sinterklaas

03-12-2018
Woensdag is het zover! Sinterklaas komt in de klas. We hebben al mooie werkjes gemaakt en de klas al mooi versierd. In de klas zijn we ook al druk bezig geweest met Sinterklaas. Een grote pietenhuis, het Sinterklaas journaal en het bouwen van een boot. Afgelopen donderdag hadden we onze schoenen gezet! Vrijdag morgen was het een rommeltje en lagen onze zelf ingepakte cadeaus in de schoenen.. gelukkig hebben we de chocolade munten gevonden!

Oefenen voor 10 november..

02-12-2018
Ieder jaar oefenen de kleuters met lampion lopen. Tijdens het wandelen liedjes zingen, bij de deur liedjes zingen en na de traktatie gewoon verder zingen! De kinderen hebben goed geoefend!

Nieuws van de Bieb: mediawijs

19-11-2018
Kinderen groeien op met allerlei soorten media. Van voorleesboeken en filmpjes tot online muziek en spelletjes. Hoe zorg je dat je kind veilig met media omgaat? In de bijlage vindt u sites en en boeken met tips en adviezen