We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Bloemen zoeken!

27-02-2020
Komende periode gaan de kleuters aan het werk over de lente. Deze week hebben we allemaal een wandeling gemaakt. Op zoek naar de bloemen. Wij werken ook nog met de Bee-Bots. Leuk, om de namen van de bloemen mee te oefenen.

Valentijnsdag

05-02-2020
Volgende week vrijdag is het zover Valentijnsdag. De kleuters zijn al druk bezig met hun Valentijnskaarten! 

Bee-Bots

05-02-2020
Komende weken mogen de kleuters aan de slag met Bee-Bots. Wij mogen ze ongeveer 6 weken lenen. Tot de voorjaarsvakantie gaan de kinderen van groep 1/2B ermee aan de slag. Daarna gaan de Bee- Bots door naar de andere kleuterklassen. 

Theaterles

02-12-2019
Na de voorstelling van vorige week. Hadden we deze week een theater les. De voorstelling en de theater les gingen over de prehistorie. We hebben verschillende drama spelletjes gedaan. Een erg gezellige ochtend.

Voorstelling 'Wie maakt het vuur aan'

25-11-2019
Vanmorgen hadden de kinderen van de groepen 1/2 een voorstelling. We sprongen de prehistorie in en hebben daar geleerd wie het vuur aan heeft gemaakt. We hebben gedanst met Blub. We hebben geleerd dat Lotte het vuur aan heeft gemaakt. Samen hebben we de mammoet geholpen met zijn zere tand. Een leuke voorstelling waarbij de kinderen veel zelf mochten doen.