emailadres wachtwoord

Groep 1/2 B

Welkom op de pagina van groep 1/2B met juf Denise. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

De liefde hangt in de lucht..

14-02-2019
Wij zijn deze week druk bezig geweest met Valentijnsdag in groep 1/2b. We hebben gepraat over Valentijnsdag, over liefde, verliefd zijn en lief zijn voor elkaar, kriebels of vlinders in de buik. We hebben hard gewerkt aan de mooiste valentijnskaarten. Voor vaders, moeders, broertjes, zusjes, huisdieren, klasgenootjes maar sommige kinderen hielden het spannend.. dat is geheim! Maar wel voor iemand in ons huis. We hebben ook gewerkt aan lief zijn voor elkaar. Complimenten aan elkaar geven. In de klas hebben we de boom omgetoverd tot een echte complimenten boom. Ben je benieuwd naar de complimenten kom gerust even kijken!

Kalenders

14-02-2019
Alle kleuters hebben een kalender gemaakt. De kinderen van groep 1 hebben een huisje gevouwen en de kinderen van groep 2 hebben de seizoenen gevouwen. Groep 2 heeft iedere dag een dag afgestreept. 

Sneeuwpret

01-02-2019
Sjonge jonge wat een pret! Sneeuw! De gordijntjes open om het sneeuw goed te kunnen bekijken. Warm ingepakt buitenspelen, we hebben er goed van genoten vorige week. En vrijdagmorgen in de kring was het weer feest! We hebben heerlijk in de sneeuw buiten gespeeld. Een sneeuwpop lukte niet, maar wel een mooie sneeuwengel!

Voorlezen door groep 4

01-02-2019
Van 23 januari tot 2 februari zijn de nationale voorleesdagen. Deze werd geopend met een gezellig voorleesontbijt.  De kinderen van groep 1/2b werden voorgelezen door juf Klazien en juf Marja. We hadden geluk want de kinderen van groep 4 wilden ons ook graag voorlezen. Woensdagmiddag hebben de kinderen van meester Lars ons voorgelezen en vrijdag de kinderen van juf Marleen. Zo hebben we de voorleesdagen goed afgesloten!

Dans voorstelling

31-01-2019
Donderdag 31 januari zijn we met alle kleuters naar een dans voorstelling geweest. Wat hebben we genoten!! Het was boeiend, het was spannend, het was veel lawaai, het was verdrietig maar boven al was het heel mooi!