We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 A

Welkom op de pagina van groep 1/2A met juf Marja en juf Carmelia. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

De kleuters naar het bos

29-10-2021
De kleuters zijn vanmorgen naar het bos geweest! Zingend liepen we het bos in.  Paddestoelen zoeken, happystones zoeken, liedjes zingen en spelen met de bladeren. Wat een gezelligheid! Helaas de paddestoel van Spillebeen niet gevonden! Wel hele bijzondere paddestoelen! Waar we lekker van konden smullen! Dat kwam mooi uit, want na het drukke spelen hadden we wel trek gekregen. We hebben een hele gezellige morgen gehad! Binnenkort proberen we meer foto’s te plaatsen in het besloten gedeelte! 

Peuterinstuif

16-09-2021
Op vrijdag 1 oktober organiseren we een peuterinstuif voor 3 jarige peuters en hun ouder(s). Iedereen is vrij om te komen en sfeer te proeven in de kleutergroepen op obs Schuilingsoord.
Dus: 
  • ben je je aan het oriënteren op een basisschool voor je zoon of dochter;
  • is de keuze al gemaakt en start je zoon of dochter later dit schooljaar bij ons op school;  
dan vinden we het leuk om je te verwelkomen onder het genot van een kopje thee of koffie. De peuters kunnen alvast proeven wat het is om op school te zijn en ouders kunnen zich verder laten informeren.
Zegt het voort!

Op schoolreis!

02-07-2021
Onze groepen 1/2 zijn maandag 28 juli op schoolreis naar Nienoord geweest. We hadden er prachtig weer bij en... het was lekker rustig! We hebben heerlijk kunnen spelen in het speelpark en kunnen genieten van een treinritje. De dag werd afgesloten met een ijsje. We hebben een heerlijke dag gehad!

Schat zoeken!

08-06-2021
Gisteren hebben wij schat gezocht. Met een kaart op zoek naar verschillende puzzelstukjes om er achter te komen waarover wij gaan werken. Piraten! 🏴‍☠️

Kleuters aan het slopen!

07-04-2021
De komende periode werken we over machines. Dat is cool! We hebben een heus sloopterrein in de gang! We hebben een aantal oude materialen verzameld. Deze  gaan we uit elkaar halen met echt gereedschap. Wat een stoere jongens en meiden zeg! Hebben jullie nog materialen die wij mogen slopen? Of gereedschap dat wij kunnen gebruiken? Laat dit dan even weten aan de kleuterjuffen