We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 A

Welkom op de pagina van groep 1/2A met juf Marja en juf Greanne. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Thema dino’s

21-09-2020
De komende weken gaan we werken over dino’s. Vanmorgen hebben we samen het thema geopend. In ons speellokaal lag een groot ei. De kinderen mochten tekenen wat er in zou zitten. Uiteindelijk lieten de juffen een filmpje zien van de dino in het speellokaal. Jeetje wat een betrokkenheid. We willen aankomende weken een dino museum maken. Zodat de andere klassen bij ons kunnen komen kijken. 

Groep 4B leest voor aan groep 1/2

04-09-2020
Samen lezen is leuk! De kinderen van groep 4B en groep 1/2 doken vanmorgen samen diep weg in de voorleesboeken.

Op avontuur!

11-06-2020
De kleutergroepen werken deze periode over vakantie. Bij de methode hoort het voorleesboek ‘De wilde avonturen van zwijn’. Waarin zwijn tijdens zijn vakantie op avontuur gaat. Wij zijn daarom afgelopen maandag ook op avontuur geweest. Waarna we heerlijk hebben gespeeld in de speeltuin. 

Bloemen zoeken!

27-02-2020
Komende periode gaan de kleuters aan het werk over de lente. Deze week hebben we allemaal een wandeling gemaakt. Op zoek naar de bloemen. Wij werken ook nog met de Bee-Bots. Leuk, om de namen van de bloemen mee te oefenen.

Valentijnsdag

05-02-2020
Volgende week vrijdag is het zover Valentijnsdag. De kleuters zijn al druk bezig met hun Valentijnskaarten!