We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 1/2 A

Welkom op de pagina van groep 1/2A met juf Marja en juf Carmelia. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Lente in groep 1/2a

12-04-2022
De afgelopen weken hebben we gewerkt over de lente. Een prachtig thema!
Veel kwam aan bod: woordenschatuitbreiding, taalactiviteiten, rekenopdrachten en creativiteit. We hebben tulpen gevouwen, lentebloemen geschilderd, vogeltjes van wasco/ecoline gemaakt. Lenteliedjes gezongen, gedichtjes aangeleerd en boeken (voor)gelezen. Dottie's eieren en Dottie's kuikens zijn mooie boeken!
Elke vrijdag gaan de kinderen van groep 2a/b samen een uurtje letters en woorden lezen en schrijven. Dat gaat al heel goed!

In het fotoalbum van groep 1/2a kunt u foto's zien van allerlei activiteiten in maart en april.

Voorlezen via het digibord

27-01-2022
De voorleesdagen zijn begonnen. Een voorlezer in de klas kon helaas niet. Maar de oplossing was er! Meester Lars las ons digitaal voor. Dat is leuk! Zo konden alle kleuters ook mee lezen! 

Ontdekken bij groep 1/2

10-01-2022
We gaan werken over ontdekken. Deze week hebben we het over kleuren. We hebben getoverd met verf. Mengen!  Het was best vies en koud. Maar toch wilde bijna iedereen proberen. Wij zijn benieuwd wat ons de komende weken nog meer te wachten staat! Leuke ideeën of tips? Laat het ons weten! 🎨🔍

December in groep 1/2a

01-12-2021
We hebben met pepernoten gerekend. 

De kleuters naar het bos

29-10-2021
De kleuters zijn vanmorgen naar het bos geweest! Zingend liepen we het bos in.  Paddestoelen zoeken, happystones zoeken, liedjes zingen en spelen met de bladeren. Wat een gezelligheid! Helaas de paddestoel van Spillebeen niet gevonden! Wel hele bijzondere paddestoelen! Waar we lekker van konden smullen! Dat kwam mooi uit, want na het drukke spelen hadden we wel trek gekregen. We hebben een hele gezellige morgen gehad! Binnenkort proberen we meer foto’s te plaatsen in het besloten gedeelte!