emailadres wachtwoord

Groep 1/2 A

Welkom op de pagina van groep 1/2A met juf Marja en juf Klazien. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij ons in de klas. Op deze pagina is te zien waar wij de afgelopen weken over hebben gewerkt. Veel plezier!

Groepsnieuws

Kalenders

14-02-2019
Alle kleuters hebben een kalender gemaakt. De kinderen van groep 1 hebben een huisje gevouwen en de kinderen van groep 2 hebben de seizoenen gevouwen. Groep 2 heeft iedere dag een dag afgestreept. 

Valentijns hartjes

14-02-2019
Alle kinderen hebben een hartje gemaakt voor Valentijn!

Pannenkoeken!

14-02-2019
De afgelopen weken werkten we met de letter p. De p van pannenkoek. De moeders van Carlijn en Nick hebben voor de hele klas pannenkoeken gebakken. Die hebben we heerlijk opgegeten. 

Voorleesdagen

01-02-2019
Van 23 januari tot 2 februari zijn de nationale voorleesdagen. Deze werd geopend met een gezellig voorleesontbijt.  De kinderen van groep 1/2a werden voorgelezen door juf Klazien en juf Denise. We hadden geluk want de kinderen van groep 4 wilden ons ook graag voorlezen. Woensdagmiddag hebben de kinderen van meester Lars ons voorgelezen. Heel gezellig dat gaan we zeker nog een keer proberen!

Dans voorstelling

31-01-2019
Donderdag 31 januari zijn we met alle kleuters naar een dans voorstelling geweest. Wat hebben we genoten!! Het was boeiend, het was spannend, het was veel lawaai, het was verdrietig maar boven al was het heel mooi!