We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Ziekte en afwezigheid Cees Snitjer

vrijdag 12 juli 2019
door Linda Mulder

Zoals u weet is onze directeur Cees Snitjer al enige tijd afwezig i.v.m. ziekte. Normaal gesproken zou hij na de zomervakantie langzamerhand re-integreren en zijn werkzaamheden weer oppakken. Op eigen verzoek en in samenspraak met Stichting Baasis is besloten de re-integratie elders in de organisatie te laten plaatsvinden. Daarnaast heeft Cees besloten in het voorjaar van 2020 met keuzepensioen te gaan. Voorgaande betekent dat hij niet terug zal keren op Obs Schuilingsoord.
We willen Cees bedanken voor de periode dat hij zich heeft ingezet voor onze school.

Na de zomervakantie zullen we een start maken met de werving en selectie van een nieuwe directeur. We hebben inmiddels een draaiboek gemaakt en de profielschets zal direct na de vakantie worden gemaakt. Het schoolteam, de medezeggenschapsraad en het schoolbestuur worden hierbij nauw betrokken.

 
De taken van Cees zijn in de afgelopen periode overgenomen door interim-directeur Jan Migchelbrink. Ook na de zomervakantie tot uiterlijk januari 2020 zal Jan werkzaam zijn op onze school. Jan zal drie dagen per week aanwezig zijn en samen met Harma Wolters en Hans Westerhof het managementteam van de school vormen.