We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Vakantielezen in de bibliotheek!

vrijdag 5 juli 2019
door Lars Noorman
Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Behalve de leukste boeken lezen zijn er ook veel activiteiten waar je aan mee kan doen! Maak bijvoorbeeld je eigen raket, of ga op de foto met je favoriete sporter.
Meedoen?

Wil jij ook op reis in de bibliotheek? Kom langs in de bibliotheek Zuidlaren! Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Een eigen paspoort?

Elke deelnemer van Vakantielezen in de bibliotheek krijgt bij het inschrijven een eigen paspoort. In dit paspoort staan opdrachten die je uit kan voeren. Voor elke goed uitgevoerde opdracht krijg je een stempel in je paspoort. Heb jij alle stempels van de week verzameld? Dan kan je bij de balie de armband van de week ophalen. Elke week heeft z'n eigen armband. Verzamel jij ze allemaal?’