emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Onderwijsstaking 15 maart

vrijdag 15 februari 2019
Als u op onderstaande link klikt, vindt u een brief van Stichting Baasis met betrekking tot de aangekondigde onderwijsstaking van 15 maart aanstaande.
Ook onze school doet mee met deze staking.

Brief Stichting Baasis

Activiteiten sport en cultuur

donderdag 14 februari 2019
In de bijlagen vindt u de flyer van sport - en cultuurpret voor de vierde periode  en de flyer voor de activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Aanmelden voor de cursussen gaat via de website van sport- en cultuurpret: http://sport.tynaarlo.nl. Hier staat ook meer informatie over het cursusaanbod en de vakantieactiviteiten. 

De liefde hangt in de lucht..

donderdag 14 februari 2019
Wij zijn deze week druk bezig geweest met Valentijnsdag in groep 1/2b. We hebben gepraat over Valentijnsdag, over liefde, verliefd zijn en lief zijn voor elkaar, kriebels of vlinders in de buik. We hebben hard gewerkt aan de mooiste valentijnskaarten. Voor vaders, moeders, broertjes, zusjes, huisdieren, klasgenootjes maar sommige kinderen hielden het spannend.. dat is geheim! Maar wel voor iemand in ons huis. We hebben ook gewerkt aan lief zijn voor elkaar. Complimenten aan elkaar geven. In de klas hebben we de boom omgetoverd tot een echte complimenten boom. Ben je benieuwd naar de complimenten kom gerust even kijken!

Kalenders

donderdag 14 februari 2019
Alle kleuters hebben een kalender gemaakt. De kinderen van groep 1 hebben een huisje gevouwen en de kinderen van groep 2 hebben de seizoenen gevouwen. Groep 2 heeft iedere dag een dag afgestreept. 

Valentijns hartjes

donderdag 14 februari 2019
Alle kinderen hebben een hartje gemaakt voor Valentijn!
vorige pagina | volgende pagina