We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Pietenhuizen van groep 7!

dinsdag 1 december 2020
Ook in de bovenbouw kan op een leuke manier gewerkt worden over Sinterklaas. De kinderen van groep 7 hebben een gigantisch Pietenhuis gemaakt! Herken jij alle kamertjes? 

EU-Schoolfruit week 49

maandag 30 november 2020
Aankomende week krijgen de leerlingen het volgende groente/ fruit:

woensdag 2 december - waspeentjes
donderdag 3 december - mandarijn
vrijdag 4 december - appel 

U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van onze leverancier Willem Dijk AGF. Dat kunt u hier doen.  

Bericht van Sint

maandag 30 november 2020
Lieve kinderen en ouders/ verzorgers van obs Schuilingsoord,

Op vrijdag 4 december kom ik met mijn pieten een bezoekje brengen aan jullie school. Alle kinderen worden net als anders, om 8.30 uur verwacht in de eigen groep. Wij komen dit jaar wel later dan de vorige jaren. Helaas is de intocht dit jaar, vanwege Corona, alleen voor de kinderen. Wij verzoeken daarom alle ouders/verzorgers, als ze hun kind(eren) gebracht hebben weer naar huis te gaan. We gaan ervan uit dat we er volgend jaar weer een gezamenlijke happening van kunnen maken!

De kinderen hoeven deze dag geen fruit en drinken voor de ochtendpauze mee te nemen. Voor de lunch van de groepen 4 tot en met 8 moet wel zelf gezorgd worden. De groepen 1 t/m 3 zijn gewoon om 12.00 u. vrij. 
We maken er met elkaar een gezellige dag van! 

Op woensdag 2 december mogen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun surprises n√° schooltijd komen brengen. We maken hier een mooie tentoonstelling van die alle kinderen van school mogen komen bewonderen. 

Groetjes, 
Sinterklaas en de pieten

Groep 7 en 8 voorlichting HALT

vrijdag 27 november 2020
Afgelopen donderdag kregen groep 7 en 8 een voorlichting van bureau HALT van Natascha. I.v.m. Corona gaf Natascha een interactieve Digibord les over criminaliteit en de straffen die erbij horen. Zaken als heling, diefstal, vernieling, cybercrime en zwaardere vergrijpen kwamen aan bod. Maar ook werd er over groepsdruk en digitaal pesten gepraat. Het doel van HALT werd uitgebreid besproken: het voorkomen van jeugdcriminaliteit en het voorkomen van een strafblad. Het was een leerzame ochtend.

Werken in circuitvorm

dinsdag 24 november 2020
Groep 3 heeft in een circuit verschillende opdrachten gedaan die te maken hebben met leesonderwijs. Door een co√∂peratieve werkvorm te gebruiken leren de kinderen van en met elkaar. Een leuke en leerzame werkvorm die we zeker vaker gaan gebruiken. 
vorige pagina | volgende pagina