emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Inloggen op de website

woensdag 12 december 2018
Zoals is aangegeven in de laatste nieuwsbrief (maandag 10 december) en in het item 'Sinterklaasfeest' hebben we de foto's van Sinterklaas op het besloten gedeelte van de website geplaatst. Deze is alleen toegankelijk voor de ouders van onze school. Vrijdag 7 december zijn de eerste uitnodigingen gestuurd, op woensdag 12 december hebben alle andere ouders een uitnodiging ontvangen om in te loggen op de website.

Mocht u geen e-mail hebben gehad (controleer ook even uw spam) dan kunt u dit bij Linda Mulder aangeven (l.mulder@stichtingbaasis.nl). 

Op dit besloten gedeelte van de website komen volgende week ook de foto's van het kerstcircuit en de kerstviering te staan.

Het schoolfruit van deze week

dinsdag 11 december 2018
Deze week krijgen de kinderen waspeen, mandarijn en appel.

Sinterklaasfeest

maandag 10 december 2018
Afgelopen woensdag was het eindelijk zover: Sinterklaas kwam op school. Alle kinderen, meesters, juffen en ouders hebben hem hartelijk onthaald op het schoolplein. Daarna kwam hij in alle klassen een kijkje nemen.

Er zijn natuurlijk ook foto's gemaakt! Deze staan op het besloten gedeelte van de website en zijn alleen toegankelijk met een inlogcode. Vrijdag 7 december hebben al een aantal ouders een e-mail gehad met een inlog voor dit gedeelte van de website. De e-mail kan in uw spam inbox terecht zijn gekomen.

Helaas is het nog niet gelukt om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen. Achter de schermen wordt hard gewerkt, verwacht wordt dat iedereen voor vrijdag een mail heeft gekregen om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. 

'Sparen voor je school': actie van de Jumbo

maandag 10 december 2018
De eindstand voor de actie sparen voor je school was 6469 punten. Op dit moment is nog niet duidelijk welk geldbedrag voor de aanschaf van schoolmaterialen hier tegenover staat. De uitreiking van de prijzen is binnenkort en dan hoort u ook het eindbedrag van ons.
 

Kerst op Obs Schuilingsoord

maandag 10 december 2018
De sfeer van Sint is langzamerhand omgetoverd naar die van de gezellige Kersttijd. Met geweldige hulp van de OV staan er vanaf vandaag in alle groepen weer mooi versierde bomen. Ook de kinderen gaan weer knutselen en hun klas versieren. In de gangen kunnen we ook genieten van de diverse versieringen en prachtige tekeningen. Er vinden in de laatste week voor Kerst allerlei activiteiten plaats.Op dinsdag 18 december a.s. houden we in alle groepen een kerst knutselcircuit. In de bijlage vindt u nadere informatie en een opgave mogelijkheid. Er worden o.a. kerststukjes en andere versierselen gemaakt.Op donderdag 20 december, van 16.45-18.30 uur, nemen alle kinderen, meesters en juffen weer deel aan het sfeervolle en gezellige kerstdiner.De veelal zelfgemaakte gerechten worden onder het genot van een muzikaal optreden, een kerstverhaal of liedjes opgepeuzeld. In de bijlage vindt u nadere informatie. Beide brieven in de bijlage, gaan vandaag ook met de kinderen mee naar huis.
Tijdens het kerstdiner kunnen alle ouders/verzorgers van 17.00-18.30 uur als vanouds terecht in het 'kerstcafé' in het speellokaal voor een hapje en een drankje.
vorige pagina | volgende pagina