emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Schoolfruit

vrijdag 26 april 2019
De afgelopen 20 weken hebben we meegedaan aan het EU Schoolfruit. Alle leerlingen hebben verschillende soorten fruit en groente geproefd. Veel soorten kenden de kinderen al, maar er waren soms ook nieuwe dingen bij.
Wij willen Ronald en de ouders die wekelijks hebben geholpen met het snijden, schillen en verdelen van het fruit ontzettend bedanken voor hun hulp!

Gezonde school

donderdag 25 april 2019
De werkgroep 'gezonde school' heeft een aantal tips op een rij gezet om ook in de vakantie lekker te kunnen bewegen! Klik hier om de tips te zien.

Paasknutselen in 4B

vrijdag 19 april 2019
Met de Paasdagen voor de deur leek het ons leuk om een aantal knutseltjes te maken voor Pasen. Ieder kind heeft een ei beschilderd. De kinderen mochten kiezen of ze een paaskip wilden maken of een paasei wilden knutselen. Ten slotte was er leuke kleurplaat en een woordzoeker. Genoeg te doen!

Koningsspelen

dinsdag 16 april 2019
We kijken terug op een gezellige ochtend met de Koningsspelen! De ochtend werd geopend met het dansen van de Passapas. Voor de groepen 1/2 stond er een lekker ontbijtje klaar. Daarna gingen de groepen om de beurt het plein op om allerlei spelletjes te spelen. De groepen 3 tot en met 8 gingen in gemixte teams aan de slag op het plein, de klassen en in de gangen. Er stonden allerlei sporten en spelletjes klaar. Na afloop hebben de kinderen een lekkere Koningslunch gehad. Dank aan alle ouders voor de hulp! Op het besloten deel van onze website staan nog meer foto's. 

Koningsspelen!

maandag 15 april 2019
12 april waren de Koningsspelen. Na een gezamenlijke opening op het plein hadden we een gezellig ontbijt in de klas. Alle kinderen in het oranje. Op het plein stonden verschillende spelletjes klaar die we in groepjes hebben gedaan. Een geslaagde morgen, bedankt alle hulpouders en oma's. 
vorige pagina | volgende pagina