We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Holland!

donderdag 11 juli 2019
door Linda Mulder
Afgelopen vrijdag hebben we met z’n allen genoten van het gezellige pleinfeest. De kinderen konden kiezen uit veel verschillende activiteiten. Het spijkerslaan was lekker stoer, de kippen werden goed gevangen en de grote sjoelstenen gleden mooi over de baan. De kinderen genoten van de hoge glijbaan en de oudere kinderen bleven goed zitten op de rodeovoetbal! Veel mensen gingen graag op de foto met een Hollandse achtergrond en werd er flink gewerkt aan Hollandse tegeltjes en leuke bloempotten. De meiden van de schmink hadden het lekker druk en toverden een lach tevoorschijn bij ieder kind.  Wat een sterke kinderen zitten er op obs Schuilingsoord, sommigen hingen wel meer dan 30 tellen aan een spijkerbroek!
De uitslag:
nr. 1: Bayan Al Kusa: 1 minuut en 16 seconden
nr. 2: Sander Piek: 1 minuut en 13 seconden
nr. 3: Feline Bos en Kiki Trommel: 1 minuut
Gefeliciteerd allemaal!

Groep 7 had het enveloppenspel, dit viel ook erg in de smaak, het geld gaat naar gezelschapsspelen voor in de klassen. Er was wel 208 euro opgehaald!

Iedereen zag er prachtig uit, er liepen leuke kaasmeisjes rond en het plein kleurde rood, wit, blauw en oranje. Iedereen smulde van de fruitsalade en de poffertjes gingen er ook goed in. De draaiorgels zorgden voor een sfeervol geheel. We willen iedereen hartelijk bedanken die heeft meegeholpen om het feest succesvol te laten verlopen.
 
Vriendelijke groet,
 
Oudervereniging