emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Even voorstellen: Jan Migchelbrink

vrijdag 8 maart 2019
door Linda Mulder
Met ingang van deze week ben ik gaan werken als interim directeur op de openbare basisschool Schuilingsoord in Zuidlaren, de school van uw kinderen. Ik zal de directeur gedurende 3 dagen per week vervangen tot aan de zomervakantie. Ik heb deze week al kennis kunnen maken met het schoolbestuur en met de collega’s  op de school. De dagen waarop ik aanwezig ben, zal ik afstemmen met Hans Westerhof.

Ik woon in Enschede en werk al vele jaren als interim directeur, trainer en coach in het hele land. Ik ben begonnen als onderwijzer bij het openbaar onderwijs in Enschede en ben daar directeur en interim directeur van een aantal scholen geweest. Ongeveer twaalf jaar geleden ben ik gaan werken voor diverse onderwijsadviesbureaus. Naast mijn werk als interim directeur voer ik regelmatig, samen met collega’s, schoolanalyses uit. Ook coach ik momenteel enkele startende directeuren.

Ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen, inmiddels alle drie “uit huis”. Wij zijn ook oma en opa van vier kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar.
Ik hoop u in de komende periode te ontmoeten en te spreken. Ik zal drie dagen op de school aanwezig zijn (maandag en dinsdag en een variabele dag) en samen met alle betrokkenen zorgen voor de voortgang op de school.

Met Hans Westerhof en Harma Wolters zal ik, tot aan de zomervakantie, als managementteam werken. Wij zullen regelmatig overleg hebben en onze activiteiten op elkaar afstemmen.

Met vriendelijke groet,

Jan Migchelbrink