We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

De komende feesten en Covid-19

vrijdag 23 oktober 2020
door Marjan Jansen
De dagen worden weer korter en dat betekent dat een aantal (kinder)feesten dichterbij komen. Aangezien we ons momenteel houden aan de RIVM-richtlijnen betekent dit dat betreffende feesten helaas op een andere manier ingericht gaan worden.

Sint Maarten 
Wij hebben als school besloten dat we wel lampionnen gaan maken in alle groepen. Het maken van de lampionnen is een fijne creatieve activiteit en de resultaten van de kinderen worden altijd prachtig. Of kinderen al dan niet (beperkt) gaan lopen met Sint Maarten is natuurlijk aan de ouders. De lichtjesochtend waarbij ouders welkom zijn gaat dit jaar niet door.
Lampionnen kunnen, wanneer er niet gelopen wordt, natuurlijk ook gebruikt worden als mooi lichtje om wat warmte te brengen in de donkere dagen.  

Sinterklaas en Kerst
Over het Sinterklaas- en Kerstfeest zijn we in overleg over een alternatief programma. 
We gaan ervan uit dat de Sint wel een bezoek gaat brengen aan onze school, maar hij kan niet groots ingehaald worden zoals in voorgaande jaren. Hierbij kunnen helaas ook geen ouders aanwezig zijn.
Ook voor kerst wordt gekeken naar een invulling die coronaproof is.
Alle feesten zullen dus een andere invulling krijgen maar we gaan ons best doen om er voor de kinderen in elke geval iets moois van te maken!