We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Bijna zomervakantie

vrijdag 12 juli 2019
door Linda Mulder

Als u deze nieuwsbrief leest is de zomervakantie echt in zicht. Nog een week naar school en dan maar liefst zes weken vrij. De groepsverdeling is “rond” en bekend gemaakt aan ieder. Het was een hele puzzel en we hebben als team en medezeggenschapsraad een zeer zorgvuldige procedure doorlopen. Door de inzet van de zogenaamde werkdrukmiddelen konden we 10 groepen maken, in plaats van 9.
Twee collega’s gaan nu met pensioen. Dat waren beiden overigens al langer van plan. Het betekent wel dat alle andere collega’s kunnen blijven, ondanks een lichte daling van het leerlingaantal. We nemen als team in de komende week op informele wijze afscheid van juf Klazien en juf Margriet.
 
Voor wat betreft de invulling van de gymlessen kunnen we u meedelen dat Mathijs Höster deze het komende schooljaar zal verzorgen voor de groepen 3 t/m 8. We nemen dus afscheid van Harry de Vries, die jarenlang de gymlessen voor onze kinderen verzorgde. Komend schooljaar blijft Harry wel de gymlessen van de Zuid-Wester en de Schuthoek verzorgen, naast zijn baan als buurtsportcoach.
We willen hem heel erg bedanken voor de sportieve jaren en wensen hem veel succes met zijn nieuwe werkzaamheden!
 
Ouders vroegen nogal eens naar de terugkomst van de directeur van de school, Cees Snitjer. Hierna leest u het antwoord op die vraag. Cees heeft, in goed overleg, een besluit genomen ten aanzien van zijn positie en toekomst.
 
Namens alle medewerkers wens ik u een hele fijne zomervakantie toe,
 
Jan Migchelbrink
Interim directeur