emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Avondvierdaagse

vrijdag 8 maart 2019
door Linda Mulder
De avondvierdaagse komt er weer aan! Dit jaar zal dit gezellige wandelevenement plaats vinden van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei.
Net als vorig jaar is het mogelijk om je zoon en/of dochter digitaal aan te melden. Elke ouder ontvangt binnenkort via de groepsouder de link waar je je kind kunt opgeven, de link zal worden verstuurd in de week van 25 maart. Ook zal de link via de website van school bereikbaar zijn.
Let op: de aanmeldingssite is slechts een week in de lucht.

De avondvierdaagse kan alleen doorgang vinden met de inzet van voldoende vrijwilligers en daarom vragen we van iedere ouder om bij aanmelding van je zoon/dochter ook aan te geven wat je als ouder/verzorger wilt doen. De kinderen van de groepen 1 tot en met 3 mogen iedere avond alleen meelopen onder toezicht van de eigen ouder/verzorger. De kinderen van de groepen 4 tot en met 8 lopen onder begeleiding van groepsbegeleiders.
Je kunt je als ouder aanmelden als groepsbegeleider, coördinator, verkeersregelaar of cateraar. Als je kinderen in zowel de groepen 1 tot en met 3 hebt en in de groepen 4 tot en met 8, dan snappen we dat je niet ook kunt helpen bij je zoon of dochter van een hogere groep. Dan heb je al voldaan aan deze verplichte inzet als vrijwilliger.

Net als vorig jaar rekenen we op jullie inzet als ouders om de avondvierdaagse tot een gezellig en sportief evenement te maken. Het thema van de laatste avond (vrijdagavond) is ZWART/WIT!
Zowel kinderen als ouders mogen zich (ver)kleden in deze kleuren en wie weet slepen we daarmee als school nog een leuke prijs in de wacht.

Namens de OV,

Saraya Bakker en Fredrike Zwiers